TISKOVÁ KONFERENCE A TISKOVÁ ZPRÁVA K ODJEZDU ČESKÉ REPREZENTACE NA ME A MS 2019

86 českých reprezentantů odjíždí do Belgie na mistrovství Evropy a týden poté na mistrovství světa do Švédska obhájit pozici nejlepších musherů světa. Musheři budou bojovat v individuálních musherských disciplínách (canicrossu, bikejöringu a scooteru) a v klasickém psím spřežení. Český tým chce v obou případech navázat na loňské podzimní medailové žně, když v individuálních disciplínách na MS jako nejúspěšnější výprava z 20 států získal 26 medailí, a 8 medailí na mistrovství Evropy!

Dne 15.10.2019 v 10:00 proběhla v Praze v prostorách České unie sportu tisková konference před odjezdem české reprezentace na ME v Belgii a na MS ve Švédsku. Tisková konference byla připravena ve spolupráci našeho oddílu a České asociace sleddog sportů.

Komentátorem byl Jiří Nešněra. Významným hostem byl Petr Syrový, předseda Odboru sportu České obce sokolské. Za reprezentaci byli pozváni Michal Ženíšek, Jiří Mencák, Roman Habásko, Tomáš Jaša, Lucie Dostálová a Sebastián Bohun.

ME ICF v Belgii - 18. - 20.10.2019

MS IFSS ve Švédsku 23. - 27.10. 2019

V příloze naleznete tiskovou zprávu a také fotografie z tiskové konference.

Zde záznam z tiskové konference: https://www.facebook.com/mushingczechrepublic/vide...

Fotogalerie:

© 2024 Canicross.cz by WebLogico s.r.o.